Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

η λούμπα του Πειραιά



Από το ιστολόγιο του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Με τα χάλια του Πειραιά επί Φασούλα και το korydallos.blogspot να έθετε υποψηφιότητα απέναντί του θα κέρδιζε...Ο Μαντούβαλός ήταν αυτός που πολύ πριν τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές το 2009 έκανε ξεκάθαρο στις κορώνες σε κάθε βράχο της Μάνης και της Λακωνίας πως δεν κατεβαίνει πουθενά και με κανέναν διότι θα είναι το 2010 υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά. Ξεκάθαρα.

Από την άλλη ο Μιχαλολιάκος (υπέυθυνος στον τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ) κράταγε καβάντζα την θέση του Δημάρχου Πειραιά, αφού ως είπαμε και το blog μας να κατέβαινε απέναντι στον Φασούλα τον είχε, πόσο μάλλον ο Μιχαλολιάκος που ναι και Πειραιώτης και κορώνα μαζί. Αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι απλά. Όμως μπράβο του καθώς παρά αυτά είναι και ο μόνος που παραιτήθηκε από την θέση του (Βουλευτής ΄Α Πειραιά) για να διεκδικήσει εκλογή στην Αυτοδιοίκηση!!!

Ο Φασούλας είναι ο πρώτος εν ενεργεία Δήμαρχος που δεν είναι καν, ξανά υποψήφιος...

Ο Μίχας (Νομάρχης Πειραιά) από την άλλη στοχεύοντας ψηλά δημιουργούσε μία δεξαμενή υποστηρικτών του από την περιφέρεια Πειραιά χωρίς να νοιάζεται για την ουσία των πραγμάτων. Έτσι λοιπόν παρά τα απίστευτα προβλήματα στον Πειραιά ο ίδος τα έβλεπε όλα τόσο καλά (όπως έκανε και στον Κορυδαλλό αντίστοιχα κι ενώ των είχαν προειδοποιήσει αυτός νόμισε πως μπορεί να παρουσιάζει τα πάντα κατά το δικό του δοκούν) ως την μέρα που από το ΠΑΣΟΚ του αναθέσαν την υποψηφιότητα στο μεγαλό λιμάνι που όλα ήταν τόσο καλά σύμφωνα με τον ίδιο.

Υ.Γ.1 Τι μπινελίκια, τι εισαγωγές σε νοσοκομεία, τι απειλές... Το τι έγινε δεν μπορεί να περιγραφεί από κανέναν, αλλά τελικά η λούμπα του Πειραιά είναι τόσο μεγάλη πλέον που χωρά όλους όσους την άνοιξαν...

Υ.Γ.2 μπαμπά, Γελοίος και Ανεξάρτητος, είναι το ίδιο;

Υ.Γ.3 κορώνες= μανιάτες, αποτελούν πλειοψηφία στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου