Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ"....

«Τα Παιδιά του Πειραιά», το βραβευμένο με Oscar κλασσικό τραγούδι του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι, που ακούστηκε σε όλη την υφήλιο από την μοναδική Μελίνα Μερκούρη, διασκευάστηκε από τους AROMA. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της δικής μας δισκογραφικής Planetworks και της Ιταλικής EGO Records. Οι Raf Marchesini και Max B παρουσίασαν μια εμπνευσμένη pop dance και άκρως καλοκαιρινή διασκευή!

Για την ερμηνεία του τραγουδιού με τους AROMA, συνεργάστηκε η Κατερίνα Μπουρνέλλη τραγουδώντας το ελληνικά και αγγλικά. Ενώ η αγαπημένη στους Έλληνες (και όχι μόνο) IN-GRID ερμήνευσε την γαλλική εκτέλεση. Στο ακορντεόν είναι η ταλαντούχα Ζωή Τηγανούρια.

Οι σημαντικότερες ανεξάρτητες (και όχι μόνο) δισκογραφικές εταιρείες ανά τον κόσμο (Universal, Ministry of Sound κλπ), έχουν ήδη υπογράψει και θα κυκλοφορήσουν «Τα παιδιά του Πειραιά» σε Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία, Ολλανδία, Σκανδιναβία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ισραήλ, Τουρκία κλπ.Το video clip γυρίστηκε στην Μύκονο, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και αποτελεί κυριολεκτικά διαφήμιση της χώρας μας, που πολύ σύντομα θα παίζει παντού! Είναι σίγουρο ότι θα μεταφέρει το AROMA της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο...
http://news-piper.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου