Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ρεβεγιον στο Δήμο (Κερατσινίου)

Στο κτίριο του Δήμου Κερατσινίου έκαναν ρεβεγιόν ο απερχόμενος Δήμαρχος Μελάς και τα μέλη του συνδέσμου "ρέκτες εγγράφων".
Οι καλικάντζαροι που συμμετείχαν στα δρώμενα, κοινώς χάπενινγκ, γέμιζαν σακούλες με έγγραφα, κυρίως της οικονομικής υπηρεσίας, και υπο το βλέμμα των εκστασιασμένων και απαγγελλόντων τα κάλαντα συμμετεχόντων, τα φόρτωναν σε παρακείμενο στην είσοδο του κτιρίου, φορτηγό αυτοκίνητο.
Η γιορτή προξένησε τον φθόνο της νέας Δημοτικής Αρχής, όστις ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία παρενέβη, μάζεψε τους καλικάντζαρους και τους ρέκτες και τον τέως και τους τσουβάλιασε στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Ο εισαγγελέας κατεβάζοντας καντήλια, ό,τι Χριστουγεννιάτικα κάθεται και διαβάζει εντάλματα πληρωμών του Δήμου, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τους πάει όλους μαζί αυτόφωρο την Δευτέρα για υπεξαίρεση δημόσιων εγγράφων (κοινώς τα βουτάνε για να μην βγουν τα άπλυτα στη φόρα) και να χάσουν την γιορτή της ορκωμοσίας την Τετάρτη.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις, θα προσπαθήσουμε να προμηθευτούμε και φωτογραφικό υλικό από τα δρώμενα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Λέω, θα διασκεδάσουμε, γιατί μην μου πείτε ότι κάποιος από σας νιώθει έκπληξη.
Αναμενόμενο το γεγονός και ξαναπαιγμένο.
Μόνη έκπληξη για τους αδαείς, η αντίδραση της νέας δημοτικής αρχής.
drapetsona-manos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου