Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Οκτώ δρόμοι για τον Κορυδαλλό!





ΠΗΓΗ tenekedoupoli

Το δελτίο τύπου από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά (σ1) (σ2)

  • έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κορυδαλλού»
  • προϋπολογισμός 500.000,00 €, αφορά οκτώ δρόμους: Δημητρακοπούλου, Ζαλόγγου, Παλαιολόγου, Δ. Διαμαντίδη, Υγείας, Βαλαωρίτου, Θήρας και Αγ. Νικολάου


Στο δελτίο δεν παραλείπεται να αναφερθεί ότι η χρηματοδότηση έγινε "...εξ’ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά..."

Αναφέρεται επίσης:
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου τόνισε:
«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα από τα πρώτα έργα που ολοκληρώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά αφορά την περιοχή του Κορυδαλλού με την οποία με συνδέουν ακατάλυτοι δεσμοί ενδιαφέροντος και αγάπης. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραβλέπουμε τις ανάγκες και των υπολοίπων περιοχών. Είναι γνωστό ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους Δημάρχους για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεών μας πάντα σε συνεργασία και εντός των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού μας.
Στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα στη Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού συνεχίζουμε δυναμικά τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Οι συγκεκριμένες οδικές παρεμβάσεις στον Κορυδαλλό εντάσσονται στο πρόγραμμα έργων οδοποιίας που υλοποιούμε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, με στόχο η μετακίνηση οχημάτων και πεζών να γίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια».

Στο δελτίο τύπου του γραφείου του κ. Χρήστου, παραλείπεται εντελώς η αναφορά του ονόματος του Δημάρχου Κορυδαλλού (συνήθης αναφορά του κατά κάποια αναλογία προκατόχου του κ. Μίχα σε αντίστοιχες ανακοινώσεις).

Ίσως αυτό να μην είναι εντελώς τυχαίο αφού η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά 8 δρόμους.

Είναι γνωστό, ότι οι κύριοι Χρήστου και Κασιμάτης, μετά την ένταξη του Δήμου Κορυδαλλού στο "σχέδιο του ΥΠΕΣ για υπερχρεωμένους Δήμους" έχουν μια διαμάχη για τους "πέντε δρόμους".
Παραλάβαμε την πόλη μπροστά από τον γκρεμό, έχει πει ο ένας (φταίει ο προκάτοχος που βρεθήκαμε ξυπόλητοι στους πέντε δρόμους).
Φτιάξαμε οκτώ δρόμους! μοιάζει να απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης, εμφανίζοντας τη "διαφορά", αναφέροντας πέντε φορές τη λέξη Κορυδαλλός και καμία φορά το όνομα του Δημάρχου του.

Το δελτίο κατά σύμπτωση έχει την ημερομηνία που ψηφίζεται -κατά πλειοψηφία- ο ισολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.

Και εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τον τελευταίο δρόμο που μελέτησε (εξ΄ολοκλήρου με δικά μας με δικά μας χρήματα) η δημοτική αρχή και -πιθανό- να είναι σκόπιμο προκειμένου "να μπει στο μάτι" του Αντιπεριφερειάρχη, αφού έχει θέα από το παράθυρο της κατοικίας του που βρίσκεται λίγο ψηλότερα...
http://1.bp.blogspot.com/-yJW8Woa8K3s/TbiqZvmcBuI/AAAAAAAABMQ/cyxFzo-eob4/s1600/d-day.14.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου