Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο Μιχαλολιάκος κηρύσσει “ανένδοτο”

Εντονότατα αναμένεται να αντιδράσει ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος σχετικά με τις αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, οι οποίες αφορούν στους χρεωμένους Δήμους στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Πειραιάς. Έτσι ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ο Β. Μιχαλολιάκος…

θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα κηρύξει «Ανένδοτο» κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης οι οποίες επιβάλλουν σκληρό Μνημόνιο στο Δήμο.

Η ένταξη του Πειραιά στο σχέδιο εξυγίανσης, αφού επί σειρά ετών οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν τεράστια ελλείμματα, θα σημάνει ουσιαστικά την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να ασκήσει διοίκηση και να εφαρμόσει το πρόγραμμα βάσει του οποίου εξελέγη. Η αναδιάρθρωση των οικονομικών του Δήμου, πέραν της αυστηρής επιτήρησης, προβλέπει πάγωμα προσλήψεων και αναστολή όλων των έργων τα οποία έχουν προγραμματισθεί για τη βελτίωση των κατοίκων της πόλης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά δεν είναι διατεθειμένος, όπως αναφέρουν οι συνομιλητές του, να γίνει «υπάλληλος» της κυβέρνησης και σε καμία περίπτωση να είναι αυτός που θα επιβάλλει «τιμωρία» στον Πειραϊκό λαό για λάθη και αδιαφανείς πολιτικές που άσκησε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Γι αυτό και τη Δευτέρα θα στείλει το μήνυμα ότι ο Πειραιάς θα αντισταθεί μέχρις εσχάτων.
news-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου