Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Άκυρη η διαγραφή της Χάρις Ζηλάκου από τον κ. Μιχαλολιάκο.

Ως πλειοψηφούσα Κοινοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», συγκάλεσα το Συμβούλιο στις 02/01/2011 για Εκλογή Προεδρείου...
της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά. Από τα 15 μέλη του Συμβουλίου προσήλθαν οι 8, με τις όποιες γραμματικές γνώσεις έχω και χωρίς να έχω δίπλα μου σωστούς εντολοδόχους υποτακτικούς νομικούς συμβούλους, έκρινα ότι υπάρχει απαρτία.

Έλαβα 5 από τις 8 ψήφους και εξελέγην Πρόεδρος. Το πρακτικό Εκλογής έπειτα, το κατέθεσα στην Περιφέρεια που είναι το αρμόδιο όργανο που κρίνει την εγκυρότητα της εκλογής.

Ενημέρωσα στην αίθουσα ότι άλλο η ειδική Συνεδρίαση για συγκρότηση σώματος και άλλο οι τακτικές Συνεδριάσεις που αναφέρονται στο άρθρο 89.

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ως πρώτο και σπουδαίο έργο για εκείνον, αποφάσισε τη διαγραφή μου με αρχική αιτιολογία ότι επέδειξα αλαζονική και εγωκεντρική συμπεριφορά. Ο πραγματικός λόγος ήταν ότι δεν επιθυμούσα να υποστηρίξω την επιλογή του, που ήταν ο κ. Αλαφούζος, που τον είχε Υπασπιστή του στο Υπουργείο και από ότι έμαθα τον είχα περάσει 469 σταυρούς.






Στις 05/01/2011 ο κ. Δήμαρχος προχώρησε σε πλήρη επίδειξη έλλειψης γνώσεων πάνω στον « ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».Κάλεσε Δημοτικούς Συμβούλους και συναδέλφους μου Κοινοτικούς Συμβούλους, να υπογράψουν την διαγραφή μου ώστε δήθεν να είναι αιτιολογημένοι και μάλιστα με το παρακάτω αστείο επιχείρημα: Ότι παρανόμως συνεδρίασα ενώ μου ζητήθηκε από τον Συνδυασμό να μην συνεδριάσω διότι το άρθρο 89 εξηγεί ότι απαρτία είναι τα 2/3 των μελών του Συμβουλίου. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μέσα από το σύμπλεγμά του να επιβληθεί και να φανεί ισχυρός εξανάγκασε, πίεσε και ώθησε Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους να υπογράψουν τη ΔΗΘΕΝ διαγραφή μου ενώ οι ίδιοι δεν με γνώριζαν και δεν τους γνώριζα ούτε στο πρόσωπο, διότι και εκείνοι και εγώ ήμασταν νεοεκλεγμένοι οι περισσότεροι. Ούτε σε αυτούς όμως φέρθηκε σωστά, διότι εκμεταλλεύτηκε τη χρονική συγκυρία διανομής αντιδημάρχων και θέσεων σε Δημοτικές Επιχειρήσεις και τους έστελνε να βάλουν την υπογραφή τους, χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν, γιατί το κάνουν και αν πρέπει για το καλό τους να το κάνουν. Από αυτόν όμως δε μπορεί να κρέμεται η τύχη του Πειραιά μας.

Στις 07/01/2011 η Περιφέρεια εσφαλμένα προέβη σε ακύρωση του Πρακτικού Εκλογής της Ζηλάκου με το αιτιολογικό ότι έπρεπε να παρευρίσκονται τα 2/3 δηλαδή 10 στους 15 Συμβούλους. Άρα εδώ διαπιστώνουμε ότι υπήρχε συνεννόηση υπόγεια, μεταξύ Δημάρχου και Περιφέρειας, γιατί αυτά που έγραψε στο αιτιολογικό ο Δήμαρχος για την δήθεν διαγραφή μου ισχυρίστηκε η Περιφέρεια.

Στη συνέχεια έκανε δεύτερο ατόπημα, δεύτερη πραξικοπηματική πράξη που είχε προεκτάσεις ψυχολογικού, πολιτικού τραμπουκισμού και προχώρησε στη διαγραφή του δεύτερου κατά σειρά εκλεγμένου του Συνδυασμού του τέως Προέδρου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά κ. Κουβάτσου Ιωάννη.

Πάντα όμως ο παθιασμένος εγωισμός του κου Δημάρχου δεν αφήνει να έχει καθαρή σκέψη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από αδαής που κολακεύεται να τον τριγυρνούν.


Έτσι λοιπόν στις 16/01/2011 και επειδή του συνέφερε κατά την γνώμη σας να συγκαλέσει ως ΔΗΘΕΝ πλειοψηφών ο κ. Αλαφούζος ο γνωστός πλέον Υπασπιστής του, ο όποιος ήταν ΤΡΙΤΟΣ κατά σειρά προτίμησης, παρανόμως συγκάλεσε το Συμβούλιο για Εκλογή Προεδρείου, ενώ οι 6 Σύμβουλοι, ο κ. Κουβάτσος η κ. Ζηλάκου από τον Συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου, ο κ Αλεξανδρής η κ. Γιαννοπούλου από τον Συνδυασμό του κ. Μίχα και ο κ. Φουστέρης με την κ. Βενιέρη από τον Συνδυασμό του κ. Μαντούβαλου, δεν προσήλθαμε διότι παλεύαμε την αποκατάσταση της νομιμότητας της πρώτης Συνεδρίασης στις 02/01/2011.

Άρα από τους 15 είχαν προσέλθει οι 9.

Τονίζουμε όμως ότι και τους 15 παρανόμως τους προσκάλεσε ο κ. Αλαφούζος. Κάνανε μεταξύ τους παράνομες εκλογές και επέλεξαν να στηρίξουν την επιθυμία του τον κ. Αλαφούζο.Η Περιφέρεια αντί να πει πρώτον: ότι ούτε εδώ υπάρχουν τα 2/3 όπως κακώς είχε πει για την πρώτη Συνεδρίαση και δεύτερον: ότι είναι παράνομη η Συνεδρίαση διότι δεν συγκάλεσε η πλειοψηφούσα Σύμβουλος κ. Ζηλάκου Χαραλαμπία, προχώρησε λόγω των πιέσεων που ασκούσε ο Δήμαρχος στην εγκυρότητα του Πρακτικού Εκλογής Αλαφούζου.


Εδώ λοιπόν καταλαβαίνει και ο τελευταίος αναγνώστης την συμπαιγνία μεταξύ Μιχαλολιάκου-Περιφέρειας.


Τώρα θα αναλυθεί και η παρανομία Μιχαλολιάκου- Περιφέρειας: Στις 25/01/2011 το Υπουργείο Εσωτερικών, ξεσκέπασε τη συμπαιγνία και ανέδειξε την παρανομία, των νομικών συμβούλων του κου Δημάρχου και του οργανωμένου θιάσου της Περιφέρειας.

ΙΔΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ :

Ιδού το χαρτί που με δικαιώνει ότι Συνεδρίασα νομίμως στις 02/02/2011και παρανόμως ισχυρίστηκε τη διαγραφή εμού και του κ. Κουβάτσου

Πάντως συμπαιγνία υπήρχε σίγουρα…


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΖΗΛΑΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ




πηγή

για περισσότερα (προηγούμενη ανάρτηση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου