Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανθεί το παραεμπόριο στον Δήμο Κορυδαλλού


Με την ανοχή ή την ανικανότητα ή την βοήθεια του Δημάρχου κ.Κασιμάτη αλλά και όλου του δημοτικού συμβουλίου προφανώς αλλά και της ελληνικής αστυνομίας, το παραεμπόριο ανθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο κορυδαλλού...τελευταία η εμπορική οδός ταξιαρχών καθώς και η καρδιά του δήμου, η Πλατεία ελευθερίας κατακλίζονται από πλανόδιους λαθρέμπορους-μικροπωλητές που σε πολλές περιπτώσεις έχουν και μόνιμο παράνομο πάγκο...

κλασσικές περιπτώσεις-παραδείγματα...εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια υπάρχει πάγκος παραεμπόρου πάνω στο δρόμο της πλατείας ελευθερίας λίγα μέτρα έξω από το κατάστημα ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ...μετά "κλαίνε" οι έμποροι που κλέινουν τα μαγαζιά τους...μάλιστα πολύ εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί και τον "τσιλιαδώρο" του πάγκου...επιπλέον πλήθος παραεμπόρων με πειρατικά cd-dvd κατακλείζουν τις καφετέριες εδώ και μια 5 ετία τουλάχιστον...απούσες κι η δημοτική αλλά και η ελληνική αστυνομία...σημείωση: με λίγη παρατήρηση μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι αποθηκεύουν τα cd-dvd στους χώρους πρασσινου της πλατείας...λίγα μέτρα πιο πέρα οδός αγίου Γεωργίου βιολογική λαϊκή καθε Τρήτη φυσικά στην άκρη της λαϊκής στην Alpha Βank δίπλα ο λαθρέμπορος πουλάει την πραμάτια του...συνεχίζουμε : λαϊκή του Σαββατου...στις παρυφές της λαϊκής σε συγκεκριμένες οδούς πλήθος παραεμπόρων κλέινει τα πεζοδρόμια με πάγκους...ειδικά την συμβολή των οδών κρέσνας και σερρών γινεται το αδιαχώρητο...συνεχίζουμε λαϊκή της δευτέρας στην οδό Ματσούκα...οι παρυφές του δρόμου γεμίζουν αυτοσχέδιους πάγκους...και φυσικά κατανοείτε ότι είναι τεράστο το πλήθος των τοποθεσειών που οι παραέμποροι-λαθρέμποροι τοποθετούνται...σε φωλιά ζητιάνων μεταβλήθηκε την μεγάλη εβδομάδα η ταξιαρχών...Η απορία μας είναι η εξής: γιατί η δημοτική αστυνομία κόβει μόνο κλήσεις στα παρανόμως παρακαρισμένα αυτοκίνητα στην ταξιαρχών και στην πλατεία ελευθερίας?
Γιατί απουσιάζει ο δήμος ? γιατί δεν διώχνουν τος λαθρέμπορους-παραέμπορους ? γιατί απουσιάζει η ελληνική αστυνομία? Ο ΣΔΟΕ τι κάνει ?
λαθρεμπόριο -μιλάμε για μεγάλο τζίροοο...την επόμενη φορά θα ανεβάσουμε πλήθος δικών μας φωτογραφιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου