Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Άνω κάτω και στον Πειραιά τα έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος



Στην Σαλαμίνα, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να ενώσει τους τέσσερις Νεο-δημοκράτες (Ρούλα Νάννου - Νίκος Ράπτης, Όμηρος Παπασσάβας, Βαγγέλης Αγαπίου), τελικά τους ευχήθηκε ...καλή επιτυχία. Φυσικά αν υπάρξουν τέσσερα ψηφοδέλτια κανείς δεν θα μπεί στον δεύτερο γύρο.

Στο
Πέραμα, παλεύει να "φάει" τον Λαγουδάκο και να προωθήσει τον Ζουμπούλη.

Στον ενιαίο
Δήμο Νίκαιας- Α.Ι. Ρέντη, θέλει να φάει τον Σταμάτη Μέλο, που αποδεικνύεται όμως πολύ σκληρό καρύδι, αφού την περασμένη εβδομάδα μετά από μια μεγαλούτσικη Καλοκαιρινή συγκέντρωση δήλωσε ότι τα παλικάρια παίρνουν το χρίσμα από το λαό... Ο κύριος Μιχαλολιάκος για τον Δήμο αυτό φέρεται να έίναι σύμφωνος στην στήριξη του νυν Δημάρχου κ. Ιωακειμίδη.

Στον Δήμο Κορυδαλλού, φέρεται υποστηρικτής του κ. Σταύρου Κασιμάτη, ο οποίος μετά την ποινή του (ως διασπαστής το 2006) έχει ξαναγίνει μέλος του ΠΑΣΟΚ, συνδιοικεί όμως με ισχυρή ομάδα δεξιών δημοτικών συμβούλων, που πρόσφατα διευρύνθηκε με νέες προσχωρήσεις για τις οποίες μεσολάβησαν και οι κύριοι Τραγάκης - Κουράκος. "Απέναντι", ο φέρων και παραδοσιακό όνομα, Βασίλης Βουγιουκλάκης, ο οποίος εξήγγειλε υποψηφιότητα και συγκροτεί ψηφοδέλτιο διεκδικώντας επίσημο χρίσμα της ΝΔ.

Και στον Πειραιά, ψάχνει υποψήφιο για να κόψει τον Μαντούβαλο που... καλπάζει απτόητος!

Θα πέσουν καρεκλιές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου