Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Διαλυθείτε ησύχως!

Με ταξί γύρισε η ΑΕΚ!
Το… «διαλυθείτε ησύχως» εφάρμοσε η ΑΕΚ, προκειμένου οι παίκτες της να φτάσουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

Ο ακροβολισμός εξαγριωμένων οπαδών της ομάδας και η «θερμή» υποδοχή που ετοίμαζαν στο προπονητήριο (αλλά και στο ξενοδοχείο) μετά τη ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό οδήγησε στην απόφαση το πούλμαν της αποστολής να αφήσει μετά από ένα σημείο τους «κιτρινόμαυρους» κι εκείνοι να γυρίσουν με ταξί στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, το πούλμαν στάθμευσε στο ξενοδοχείο «Metropolitan», στη Λεωφόρο Συγγρού κι από ‘κει οι παίκτες κατευθύνθηκαν -ο καθένας ξεχωριστά- στον προορισμό του. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 300 οπαδοί (γνωρίζοντας ότι εκεί είναι παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών) είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων, περιμένοντας (μάταια, όπως αποδείχθηκε) την αποστολή.

Οι οπαδοί, πέρα από συνθήματα και αποδοκιμασίες, δεν έδειξαν διάθεση για έκτροπα. Μετά την πληροφόρηση, ωστόσο, πως οι παίκτες φυγαδεύτηκαν, υπήρξαν σκέψεις για κατάληψη στο προπονητήριο -ενώ κάποιοι από τους οπαδούς φέρονται να διεμήνυσαν στις αστυνομικές δυνάμεις πως θα έβαζαν φωτιές στη γύρω περιοχή αν δεν τους επιτραπόταν να μπουν στις εγκαταστάσεις.

Μετά από παραινέσεις των ψυχραιμότερων, ωστόσο η κατάσταση εξομαλύνθηκε και οι περισσότεροι από αυτούς ξεκίνησαν να αποχωρούν σταδιακά από τις εγκαταστάσεις.

Νωρίτερα, πάντως -και συνεχίζοντας τις προσπάθειες, που (μάλλον αποτυχημένα) ξεκίνησε η ανακοίνωση της διοίκησης ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε ρεπό για αύριο, ώστε μέχρι την Τρίτη που θα επανέλθουν οι παίκτες στις προπονήσεις να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα.
http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου