Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Όταν έχεις χιούμορ (γκόλ στη Δι@ύγεια από τα αποδυτήρια)

Από τα "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"

Δεν είναι βέβαια πρωτότυπο να αυτο-επιβραβεύει μια εξουσία τον εαυτό της, άσχετα -πολλές φορές ακριβώς αντίθετα- με ότι πραγματικά συμβαίνει.
Ιδιαίτερα για την καλή τους σχέση με τη διαφάνεια έχουν επιβραβεύσει, τα τελευταία 35 χρόνια, επίσης τον εαυτό τους, όλοι οι Πρωθυπουργοί της χώρας ανεξαιρέτως. Με αυτούς φυσικά συνέβησαν και όλα τα γνωστά (Υποβρύχια, Υποκλοπές, Παραδικαστικό, Δομημένα ομόλογα, Βατοπέδια, Siemens, Προμήθειες Νοσοκομείων, "Εθνικοί Εργολάβοι"...).


Στην προκειμένη όμως περίπτωση χρειάζεται αρκετή δόση χιούμορ για να αξιολογηθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού:
(1o) Επειδή ο φιλόδοξος θεσμός "Διαύγεια" -υποτίθεται ότι λειτουργεί μόλις λίγες ώρες για τους ΟΤΑ και επομένως είναι εξωφρενικά παράλογο να συγχαίρει κανείς τόσο πρόωρα τον εαυτό του. Πιό παράλογο ακόμα και από τις δηλώσεις και τις κραυγές ποδοσφαιριστών πριν βγούν από τα αποδυτήρια, αφού αυτές έχουν μια αξία για την άνοδο του ηθικού της ομάδας, κάτι το οποίο στην προκειμένη στιγμή δεν μπορεί να έχει εφαρμογή.
(2ο) Επειδή ο θεσμός αυτός δεν θα κριθεί ποσοτικά, (π.χ. αναρτήσαμε 1000 αποφάσεις είμαστε περισσότερο διαυγείς από άλλους που ανέβασαν 800). Είναι πασιφανές ότι ο θεσμός δεν θα κριθεί τελικά από όσα θα δηλώνονται στο Δι@ύγεια αλλά κυρίως από όσα δεν δηλώνονται...
(3ο) Επειδή πρόκειται για τον Δήμο Κορυδαλλού. Πολύ εύκολα μπορεί να βρει κανείς τουλάχιστον 50 διαδυκτιακά σημεία όπου παραμένουν αναπάντητες ερωτήσεις προς τη Διοίκηση για πάρα πολύ σοβαρά ζητήματα. Αρκετές από αυτές έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά.


Φ.Π.
http://16xronipolifoteinopoulos.blogspot.com/

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2011/03/blog-post_4215.html#ixzz1Gs142zL6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου