Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δημ Αρ : η συγκέντρωση στην Δραπετσώνα




...«Η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου και η μείωση του επιτοκίου, είναι στοιχεία που από μόνα τους δεν μπορούν δώσουν απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Ο πρωθυπουργός διαμορφώνοντας τις αναγκαίες συμμαχίες για την Ελλάδα, πρέπει να αποκρούσει το Σύμφωνο για το Ευρώ, που ουσιαστικά θέλει να εγκαταστήσει την αυστηρή λιτότητα, προφανέστατα σε βάρος της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού, αλλά και να οδηγήσει σε περαιτέρω αποδυνάμωση των εργασιακών συλλογικών δικαιωμάτων.

Οφείλει η κυβέρνηση, το διάστημα της ανάσας που έχει υπάρξει από την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, να εκκινήσει την αναπτυξιακή διαδικασία και να αντιληφθεί ότι η χώρα μπορεί να μην χρεοκοπήσει, αλλά δεν πρέπει να χρεοκοπήσουν και οι πολίτες της»...

Μια απόστροφος από την ουσιαστική και ενδιαφέρουσα ομιλία του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη στην ανοικτή προσυνεδριακή εκδήλωση που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η οργάνωση Κερατσινίου Δραπετσώνας της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πρώην δημαρχείο της Δραπετσώνας.
Επόμενος ομιλητής ήταν ο Γεράσιμος Γεωργάτος ο οποίος αναφέρθηκε στα βασικότερα σημεία των δημοσιευμένων θέσεων για το συνέδριο.
Η συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα ικανοποιητική, περίπου 120 άτομα.

Με την παρουσία του τίμησε τον πρόεδρο και τα μέλη και ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί η δεύτερη, πλήρης συζήτηση των μελών και φίλων πάνω στις θέσεις για το συνέδριο στον ίδιο χώρο και τα μέλη θα ψηφίσουν για την εκλογή αντιπροσώπων.
πηγή http://drapetsona-manos.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου